< Terug naar overzicht
Save the date: Sawadee Reisevent 2024

Save the date: Sawadee Reisevent 2024

Op zondag 17 november is het zover: de 7e editie van het Sawadee Reisevent! Ook dit jaar komen we weer samen in DeFabrique in Utrecht voor een dag vol reisinspiratie. 

Op het Sawadee Reisevent nemen we je een dagje mee op reis over de wereld. Het maakt niet uit of je nog aan het oriënteren bent, twijfelt tussen bestemmingen of je reis al lang hebt geboekt, het Sawadee Reisevent is het leukste dagje uit voor iedereen die (mogelijk) op groepsreis wilt. Je kunt presentaties bijwonen over onze vele bestemmingen, je vragen stellen aan onze reisbegeleiders en reisexperts, gastlezingen bijwonen van interessante sprekers en inspiratie opdoen op onze informatiemarkt.

Ook dit jaar zal het Sawadee Reisevent weer plaatsvinden in DeFabrique, een karakteristieke oude mengvoederfabriek, omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie. We zijn momenteel hard bezig met het samenstellen van het programma en zullen binnenkort de aanmeldpagina online zetten. Wil jij erbij zijn op zondag 17 november? Zet het Sawadee Reisevent dan nu alvast in je agenda en houd onze nieuwsbrief, social media kanalen en nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.